شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

ظریف: غربی‌ها هیچ وقت برجام را به درستی اجرا نکردند

وزیر امور خارجه با بیان اینکه ایران همواره تعهداتش را در برجام انجام داده،‌ گفت: اگر مشکل بی‌اعتمادی است، بی‌اعتمادی ایران به کشورهای غربی است که هیچ وقت برجام را به درستی اجرا نکردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۲ - ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 10
کد خبر: ۸۰۳۲۲

به گزارش راهبرد معاصر محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (چهارشنبه)‌ در حاشیه مراسم کاشت نهال دوستی با عنوان «با هم برای زمین» در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سؤال شبکه العربی درباره اجرای برجام گفت: ایران همواره تعهداتش را انجام داده است و این آمریکا بوده که از برجام خارج شده است.

* تا یک سال دولت خود ترامپ تأیید می‌کرد که ما داریم برجام را اجرا می‌کنیم

وی افزود: طبیعی است، اگر علت مشکل حل شود، معلول هم حل می‌شود. وضعیتی که ایران داشته کاملا مشخص است. بعد از اینکه آقای ترامپ از برجام خارج شد، تا یک سال دولت خود ترامپ تأیید می‌کرد که ما (ایران) داریم برجام را اجرا می‌کنیم و پنج گزارش آژانس نیز این موضوع را تأیید کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی با بیان اینکه اینها باید اول مشکل را حل کنند، یادآور شد: اگر مشکل بی اعتمادی است، بی اعتمادی ایران به کشورهای غربی است که هیچ وقت برجام را به درستی اجرا نکردند. این را حل کنند، بلافاصله همانطور که مقام معظم رهبری گفتند ما خواهان اجرای برجام هستیم و برجام را اجرا خواهیم کرد.

به گزارش فارس، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران همچنین طی سخنانی در این مراسم با بیان اینکه تروریسم اقتصادی همانند سایر تروریسم‌ها، کار نخواهد کرد، گفت: بدانیم که دشمنی، دشمنی می‌آفریند و جنگ، ناامنی و اینکه در دنیای ناامن، جزیره امنی وجود نخواهد داشت.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر